Fitness Facial™ Klippekort

Fitness Facial™ Klippekort

from 2,250.00

Køb et klippekort til Beauty Avenues Fitness Facial™ hvis du ønsker at komme ind til din Fitness Facial™ regelmæssigt. Klippekortet er gyldigt et år fra købsdatoen og gælder på alle dage og tidspunkter. Behandlingerne kan bookes her.

Med Beauty Avenues Fitness Facial™ ønsker vi at give dit ansigt et workout, med en god, fast og stimulerende massage, der aktiverer musklerne og hudvævet. Vores filosofi bygger på idéen om, at hvis vi træner og modellere vores ansigtsmuskulatur, så bliver musklerne stærkere og mere tonede, og det vil være med til at vedligeholde, og endda genopbygge, noget af dit ansigts volume.

Beauty Avenues Fitness Facial™ er lymfedrænende, og massagen hjælper med at få ilt ud til blodet, hvilket netop er med til at sørge for, at huden bevarer sin spændstighed og sunde glød.

Behandlinger:
Quantity:
sale
Add To Cart

Beauty Avenues Fitness Facial™ bygger på idéen om et full-face workout, hvor vi starter med at afrense og varme huden op, derefter sætter vi gang i hudens kredsløb, vi bruger forskellige massageteknikker til toning og sculpting af ansigtsmuskulaturen, og slutter af med en nedkølende session. For at balancerer huden anvender vi både varme og kolde elementer samt TCM (Traditional Chinese Medicine), vi stimulerer collagenproduktionen med økologiske plante-stamceller, og giver huden masser af næring og fugt.

Behandlingen har vi designet til kun at vare 30 min., så du nemt kan få tid til din træning og dermed opnå det optimale resultat. For at få det fulde udbytte anbefaler vi, at du får lavet en Fitness Facial™ regelmæssigt, gerne flere gange om måneden, og følger Stellas home face fitness ritual, gerne flere gange om ugen.