Den ultimative hårfjerningsguide

Det dér med hårfjerning kan være lidt en jungle, så derfor har vi lavet en lille guide til hvilke af vores mest populære sommer-behandlinger, der vil passe lige netop til dig. Læs om du skal vælge en Brazilian eller Bikini behandling eller om du skal vælge ben med sukker eller voks herunder.

Du kan allerede nu booke tid til dine behandlinger her eller læse mere om vores før- og efter-behandlings tips nederst på siden her.

Brazilian

Hvor meget bliver fjernet?

En brazilian fjerner alt hår under dine trusser, men du bestemmer selvfølgelig altid selv hvor meget hår du vil have fjernet, så vil du efterlade en stribe, trekant eller anden figur, så gør du bare det. 

Hvor ofte skal du have det lavet:

De allerfleste af vores gæster får lavet en brazilian hver 4. eller 5. uge.

Dvs. du er ca. hårfri i to uger, hvorefter dine hår igen vil begynde at vokse frem, dog som blødere dun og ikke som stikkende stubbe, hvorfor det heller ikke føles ubehageligt. 

Hvad koster en Brazilian?

Hvis det er din første gang du skal have lavet en brazilian ved Beauty Avenue, så koster den 600,- (SU Klub™ for studerende: 450,-). 

Hvis du tidligere har fået lavet en Brazilian ved Beauty Avenue, men det enten er mere end 12 uger siden du har været hos os, eller du har barberet i mellemtiden, så koster behandlingen 600.-. 

Hvis du har været hos os inden for de seneste 6-12 uger og ikke har barberet dig, så koster behandlingen 500,-. 

Hvis du kommer regelmæssigt, og du har fået lavet din brazilian hos os inden for de seneste 5 uger, så koster behandlingen 450,- (SU Klub™ for studerende: 350,-)

Hvordan bliver hårene fjernet?

Brazilian bliver lavet med sugaring, der er et skånsomt naturmateriale bestående af sukker, vand og citron. 

Sugaring fjerner skånsomt hårene med gro-retningen, og derved er risikoen for indgroede hår mindre. Sugaring eksfolierer huden blidt, og materialet opvarmes kun til stuetemperatur, og du er derved ikke i fare for at få slemme hudafskrabninger eller forbrændinger som nogle voksformer kan give. 

Bikini / Tanga

Hvor meget bliver fjernet?

En bikini / tanga fjerner alt hår uden for dine trusser, det vil sige, at hvis du vil have fjernet mere en “bare” bikini-kanten, så skal du vælge en brazilian. 

Hvor ofte skal du have det lavet?

De allerfleste af vores gæster får lavet en bikini hver 4. eller 5. uge. 

Dvs. du er ca. hårfri i to uger, hvorefter dine hår igen vil begynde at vokse frem, dog som blødere dun og ikke som stikkende stubbe, hvorfor det heller ikke føles ubehageligt. 

Hvad koster en Bikini/Tanga?

Hvis det er din første gang du skal have lavet en bikini / tanga hos Beauty Avenue, så koster den 450,- 

Hvis du tidligere har fået lavet behandlingen hos Beauty Avenue, men det enten er mere end 12 uger siden du har været hos os, eller du har barberet i mellemtiden, så koster behandlingen 450.-. 

Hvis du har været hos os inden for de seneste 2-12 uger og ikke har barberet dig, så koster behandlingen 350,-. 

Hvordan bliver hårene fjernet?

Bikini / Tanga bliver lavet med sugaring, der er et skånsomt naturmateriale bestående af sukker, vand og citron. 

Sugaring fjerner skånsomt hårene med gro-retningen, og derved er risikoen for indgroede hår mindre. Sugaring eksfolierer huden blidt, og materialet opvarmes kun til stuetemperatur, og du er derved ikke i fare for at få slemme hudafskrabninger eller forbrændinger som nogle voksformer kan give. 

Ben: voks eller sugaring? 

Vi har to muligheder for hårfjerning på benene, voks og sugaring, der begge er naturlige og skånsomme hårfjerningsmetoder som giver gode resultater. 

De fleste af vores gæster får fjernet hår på benene med vores plantebaserede voks, som er lavet på en base af natur-resiner, bivoks og olivenolie.  

Når du skal have fjernet hår på benene kan du vælge imellem hele eller halve ben. Halve ben er inklusiv knæet og så vælger du selv om det er enten låret eller læggen du vil have fjernet hår på. Hele ben er hele benet, men uden bikini-linjen, som skal bookes for sig selv. 

Voks er for dig der primært fjerner hår på benene om sommeren, og muligvis barberer eller epilerer dine ben selv engang i mellem. Vores plantebaserede voks giver et blødt og lækkert hårfrit resultat fra første gang, der holder i 2-5 uger, alt efter din hår- og hudtype. 

Sugaring er for dig der får fjernet hår hele året, regelmæssigt en gang om måneden, med sugaring. Sugaring giver ligeledes et blødt og lækkert hårfrit resultat, men ikke nødvendigvis første gang. Man opbygger resultatet med sugaring, der efter flere behandlinger vil give bedre resultater, og derfor “ødelægger” man det hele ved at epilere eller barbere selv, hvorved man må starte helt forfra igen. 

Hvad koster voks?

Får du lavet ben med voks er det samme pris uanset hvor ofte du kommer:

halve ben med plantebaseret voks 350,- 
Hele ben med plantebaseret voks 450,- 

Hvad koster sugaring?

Får du lavet ben med sugaring afhænger prisen af hvor ofte du kommer

Hvis det er din første gang du skal have lavet ben med sugaring hos os, eller hvis du har barberet siden sidst, eller det er mere end 12 uger siden, så koster halve ben 900,- og hele ben 1250,-. 

Hvis det er mellem 7 og 12 uger siden du sidst har fået lavet dine ben med sugaring hos Beauty Avenue, så koster halve ben 850,- og hele ben 1100,-.

Har du fået lavet din sidste sugaring behandlingen inden for de seneste 6 uger hos os, så koster halve ben 600,- og hele ben 950,-. 

Priserne herover for Sugaring af ben er baseret på at der er to behandlere der laver behandlingen, på denne måde tager behandlingen kortere tid. Du kan i nogle tilfælde også booke at det kun er en behandler der laver behandlingen, og så vil behandlingens pris være 50-100,- billigere.