Konfirmationsforberedelser

Skal din datter konfirmeres? eller niece måske? Vi har samlet de hyggeligste behandlinger som I kan få lavet sammen og forberede jer til den store dag.

Petite-facial
Vores 20min. ansigtsbehandling hvor I kan sidde ved siden af hinanden, nyde en stille stund i vores relaxation lounge og få den smukkeste glød og gode tips til at hjemmepleje af en af vores specialiserede behandlere, der kan vejlede jer i de hjemmeritualer, der passer lige netop til jeres hudtype.

Beauty Avenue - Relaxation Lounge - Beauty Naps & Petite Facials.jpg

Spray Tan
Har i prøvet den sunde måde at solbade på? Ved en økologisk Spray Tan får man den smukke sommerglød, helt uden solens farlige stråler. Det holder i 3-6 dage og vi toner farven så den passer til dig - du kommer ikke til at ligne Ross fra venner, men får en naturlig solbrun farve, der passer til din egen hudnuance. Det bedste er at få lavet Spray Tan dagen inden den skal bruges, så farven kan nå at udvikle sig på huden og man kan vaske overskudsfarven af igen.

Manicure & Pedicure
Alle kan bruge en manicure eller pedicure, der giver smukke hænder eller fødder, velholdte negle og neglebånd. At føle sig smuk på en speciel dag ligger i detaljerne, og smukke hænder og fødder tilføre lidt ekstra elegance - om man er ung eller gammel.
Vælg iblandt de mange smukke vandbaserede - helt ugiftige - neglelakker fra Acquarella, og få netop det look der fuldender dit outfit hvad med fx. en Girly pink eller en Livid rød?
Kom ind sammen hvor i kan sidde ved siden af hinanden i mens i hygger jer, bliver forkælet og får lavet jeres manicure og pedicure sammen.

Brows
Der er ikke noget der kan fuldende det helt rigtige look som de HELT rigtigt formede bryn. Lad en professionel Brow Artist shape og farve dine bryn, og se den forvandling de perfekte harmoniske bryn kan gøre for hele dit ansigt - så behøver du faktisk ikke andet makeup. Bryn skal være naturlige, de skal passe til dit ansigt og de skal for alt i verden ikke være to smalle streger, det bringer disharmoni til dit ansigt. Læs meget mere om hvordan du passer på dine bryn og plejer dem lige her. 

 

 

 

Marie Andersen