Vi elsker: "The Green Gold" der holder din hud sund og smidig

Vores bestseller og uden tvivl mest populære produkt, og ikke uden grund, er Intelligent Nutrients Renewing Oil Serum. Serummen er, som navnet antyder, en olieserum, der blandt andet består af argan oil, acai og andre essentielle olier, som aktivt går ind og giver huden alle de næringsstoffer som den har brug for.

Tør hud absorberer olien hurtigt, fedtet hud finder balancen og kedelig hud får glød igen. Man bliver hurtigt afhængig af Renewing Oil Serum, som både giver huden den fugt den har brug for om vinteren, og plejer og beroliger om sommeren. En af grundende til at vi elsker Renewing Oil Serum, er fordi den indeholder Intellimune Oil, der er et koncentrat af nogle af de allerbedste olier, fra blandt andet koldpressede hindbærfrø, kommenfrø, gulerodsfrø og tranebærfrø der alle indeholde essentielle fedtsyrer, der regenererer huden, reducerer pigmentforandringer, fine linjer, heler solbrændt hud og giver den smukkeste glød.

Serummen bruges inden en fugtgivende dagcreme og kan bruges under din ansigtscremen om natten, eller alene som en fugtmaske. Udover at give ekstra fugt, hjælper den også til at huden bedre absorberer din dag- eller natcreme.

Selvom serummen er lavet til ansigtspleje, anbefaler vi altid vores gæster at bruge olien efter hårfjerning. Her går den nemlig ind og reparerer, fugter og plejer huden, og de aktive næringsstoffer hjælper med at regenerere hudens egne celler, hvilket er super godt efter sugaring hårfjerning, hvor vi altid gerne vil have en smuk og glat hud.

Renewing Oil Serum er USDA ORGANIC certificeret, hvilket betyder at den er "food-grade" og safe to eat - husk på at vi jo også absorberer alt det vi putter uden på kroppen, og ikke kun det vi spiser, så hvorfor gå på kompromis med sundheden i dine hudplejeprodukter?

 

Marie Andersen