Vi elsker: Den bedste håndcreme som du aldrig vil undvære

En håndcreme skal give fugt, men ikke fedte, den skal have en behagelig duft, men ikke være for parfumeret, og så skal den vigtigst af alt; beskytte hænderne, mod det miljø, vi udsætter dem for hver eneste dag: håndvask, kulde, sol, opvask, håndarbejde, indeklima og tør radiatorvarme.

Intelligent Nutrients har sidste efterår lanceret den, indtil videre, bedste håndcreme vi har prøvet her i salonen: OneBody Hand & Nail Balm.

OneBody Hand & Nail Balm indeholder mange lækre ingredienser, såsom Willowbark, der har et naturligt højt indhold af salisylsyre som baner vejen for nye hudceller, Sea Daffodil, som reducerer mørke pletter på huden og Mongongo, der er naturligt rig på E-vitamin, fugter og reparerer huden samtidig med at det fungerer som UVB beskyttelse. Håndcremen indeholder selvfølgelig også en masse andre super gode ingredienser, såsom Acai, Pataua og Blue Sea Kale og endnu vigtigere, så er den helt fri for parabener, silikoner, ftalater, syntetisk parfume og mineralsk olie. Og selvfølgelig har OneBody Hand & Nail Balm alle de nødvendige certifikationer, for at leve op til vores krav om økologi og bæredygtighed. 

Prøv OneBody Hand & Nail Balm hvis du gerne vil have en håndcreme der passer perfekt i håndtasken, ikke fedter, blødgører, dufter diskret og samtidig giver optimal fugt, beskyttelse og pleje til dine hænder.

 

 

Marie Andersen