Kosmetologens bedste råd til en ansigtsbehandling

 

Vi har spurgt kosmetiker og Beauty Therapist hos Beauty Avenue, Cecilie, om hendes bedste råd til hvorfor man skal få en ansigtsbehandling. Cecilie har mere end hundrede ansigtsbehandlinger i bagagen og deler her ud af sine mange erfaringer. Hun giver også et godt råd til hvordan man vedligeholder sin hud efter en professionel behandling.

Hvorfor skal man få lavet en ansigtsbehandling?
Det skal man for at få en professionel til at se på sin hud. En professionel behandler kan hjælpe med at finde ud af hvad lige præcis din hud mangler og trænger til, om det er fugt, rens, eksfoliering eller noget helt tredje.

Det er altid en rigtig god idé at få en professionel behandler til at rense huden. Både fordi behandleren kan rense meget mere i dybden, end du selv kan gøre det derhjemme, men også fordi man kan være sikker på, at det bliver gjort ordentligt, uden at skade eller lave ar på huden, som man alt for let kommer til hvis man selv presser en bums eller hudorm. I mange tilfælde gør man det faktisk meget værre, fordi man ikke har rene fingre eller kommer til at lave sår og lignende på huden.

Det er også altid godt med lidt selvforkælelse, man er i kærlige hænder og får tid til sig selv. Det giver god energi og genoplader batterierne. Så det er både godt for huden, men helt sikker også for sindet.

Du kan altid booke en gratis Skin Consultation ved Beauty Avenue, hvor du kan tale med en professionel behandler, og får gode råd og vejledning til behandlinger og hjemme-pleje ritualer. 

Hvor ofte skal man få lavet en ansigtsbehandling?
Det allermest optimale for dig og din hud, er hver 6.-8. uge. Men har du ikke tid eller økonomi til at komme så ofte, så vil jeg anbefale hver tredje måned, altså 4 gange om året. Så passer det faktisk med hver gang årstiderne skifter, og man kan på den måde forberede huden på vejrskiftet og få vejledning til hvad huden har brug for og hvordan man bedst plejer sin hud med de rigtige hjemmeritualer. 

Kan alle få gavn af en ansigtsbehandling?
Ja, det kan alle. Også dem der umiddelbart ikke har problemer med huden. Ved en ansigtsbehandling bliver huden renset i dybden, mere effektivt end man kan gøre det selv. Og så er det en god måde at få løsnet op for spændinger og dejligt afslappende, det kan alle jo have brug for.

Hvordan vedligeholder man bedst behandlingen hjemme? Og hvad er dit bedste trick til at få flot hud?
Det vigtigste er altid at huske at rense sin hud både morgen og aften. Det er vigtigt for alle de andre produkter du bruger, hvis du vil have noget ud af dine skønhedsprodukter, såsom serum og fugtighedscremer, så skal huden renses først. Der er mange der tror, at man ikke behøver at rense sin hud hvis man ikke bruger make-up. Prøv en aften at rense din hud med en vatrondel, så vil du kunne se at den er helt beskidt, det skyldes al den forurening og snavs som du er blevet udsat for i løbet af dagen og det kan tilstoppe dine porer og forhindre dine andre skønhedsprodukter i at virke effektivt på din hud. 

Beauty Avenue - Facials.jpeg

Hvad er specielt ved ansigtsbehandlingerne hos Beauty Avenue?
Vi har en holistisk tilgang til skønhed, og der er derfor tænkt over alle detaljerne, fordi det handler nemlig om personen som helhed. Derfor er den mentale tilstand vigtig for os. Selvom vi selvfølgelig også går op i gode resultater, så er vores behandling også en helhedsoplevelse, hvor afslapning, forkælelse og afspænding af kroppen også indgår. For eksempel går behandleren ikke ud af lokalet mens gæsten har en ansigtsmaske på, men vi giver i stedet en let massage, af for eksempel fødder eller hænder, det vælger vores gæster nemlig selv inden behandlingen går i gang.

Det er altid vores gæsters behov der i fokus, og derfor skræddersyr vi også behandlingen efter lige præcis deres specifikke ønsker, så du kan aldrig vælge en forkert behandling. 

Psst! Hos Beauty Avenue kan du booke flere forskellige ansigtsbehandlinger. Læs mere om de forskellige behandlinger eller book en tid til din behandling her. 

Amanda Vegenfeldt